Literatura

w prawdzie (wiersz)

Yaro

prawdą śmierć 

pośród kłamstw 

 

ona prowadzi do walki 

polegnie wielu z nas 

 

ten który pragnie żyć 

umrze 

kto żyw nie martwi się 

życiem

 


fatalny+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 19 lutego 2021, 20:47
Twój najgorszy !!
Yaro
Yaro 19 lutego 2021, 20:58
gówno prawda
Mithril
Mithril 19 lutego 2021, 21:48
...można powiedzieć, że:

"prawdą [jest] śmierć
pośród kłamstw"

lub

"[jedyną] prawdą [jest] śmierć
pośród [łanów] kłamstw"

- no ale to tylko to bo dalej jest do bani
Yaro
Yaro 19 lutego 2021, 21:51
ukryty w wierszu jest głębszy sens
Mithril
Mithril 19 lutego 2021, 21:57
...możliwe, acz ja nie zajmuję się "rebusami"
Konrad Koper 20 lutego 2021, 10:25
Jeżeli ma ukryty sens... to przepraszam !! Przesłanie i metaforyka najważniejsza...
Mithril nie zna się !!
Mithril
Mithril 20 lutego 2021, 11:23
"Konrad Koper godzinę temu zgłoś
[...]
Mithril nie zna się !!"

...a mógłbyś się ode mnie odpierdolić, ograniczając się do do swoich nadinterpretacji w oparach pareidolii?
Konrad Koper 20 lutego 2021, 11:30
Może eksponujesz uczucia i taką masz wizje poezji ... Przepraszam !!
Mithril
Mithril 20 lutego 2021, 11:58
...ok
Aktywista
Aktywista 20 lutego 2021, 12:33
nielogiczny, jak większość twoich...

stuknij się flachą w czoło

nie ma prawdy wśród kłamstw
20 lutego 2021, 12:41
Nie karmić TROLLA mithrila.
U mnie gdy się pojawia to go kasuję. Jest taka możliwość.
Mithril
Mithril 20 lutego 2021, 13:18
...Yaro? Jeżeli chcesz wiedzieć, kto Tobie wystawił fatalny "anonimowo",
to kliknij głosy, najedź kursorem na fatalny, kliknij prawym i na samym dole
jest opcja "Zbadaj". Kliknij i poznasz autora fatalnej oceny.
przysłano: 19 lutego 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca