Klatka

Konrad Koper

Ja

- Ptaszku jesteś w klatce,

byś nie połamał swych piór.

Stale na ciebie patrzę ,

skrzydłami uderzasz o

karmik, kratę i obręcz.

Ptak

- Nie dałeś mi szansy

i nie nauczyłem się

odpowiedzialności za

zabawę, poważną grę…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 lutego 2021
anonim
  • Aktywista
    A więc leć stawiać laurki grafomanom i trollom ... żałosny jesteś

    · Zgłoś · 3 lata
  • Konrad Koper
    Tworzą się kliki... Nikogo nie wyleczysz. Yorro pisał lepiej...A Mithril chociaż pisze !!

    · Zgłoś · 3 lata