Bieganie

Wróciłem z wieczornego biegania i
czuję, że świat stoi przede mną otworem
trochę większym
niż dziurka od klucza
w drzwiach
mojego zamkniętego pokoju

 

 

 

Oceń ten tekst
hakuin
hakuin
Wiersz · 24 lutego 2021
anonim