lemmy ma rację
bóg jest po niczyjej stronie
módl się bez słów
miedzy tobą a nim
nie potrzeba pośredników
i nie ma nic do rzeczy
żadna cela ani szubienica
ilości zer czy mercedesy
sznurówki trzymają stopy
stare buty poniosą
od nieba do piekła
albo zupełnie odwrotnie
wszystkie butelki już puste
wystarczy upić się powietrzem
dzieci dorosną tak czy tak
szklane góry zostaną gdzie były
kiedyś może jutro
powiesz cześć lemmy
zagraj dla mnie znowu
po śmietnikach burslem użyźniając drzewa parkowym
odorem
we wszystkich kasynach obroty tracą na wartości
drgającym strumieniem riffów orgasmatron
lub oględzin z miejsca zderzenia butelek
po whisky
świat tonie w pośpiechu i chyba tylko jack
daniels posiada nowe klocki hamulcowe do rytmu
forest lawn memorial park w ciszy
pomiędzy płytami