Modlitwa niemocnej

Ela Kwiecińska

Nie daleś mi siły
bym stała się mocna
daj siłę
bym mogła być słaba

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 24 lutego 2021
anonim