Literatura

ONA MA FIUTKA (wiersz)

commanddos

Poznałem kiedyś jedną dziewczynę.
Istny ideał piękna, zgrabniutka
i bust wydatny, i w talii smukła,
nie za wysoka, nie za malutka.

W sam raz dowcipna, inteligentna,
lecz w ideale jest dziegciu nutka!
Wszystko by było jak w pięknej bajce
gdyby nie szczegół! Ot miała fiutka!

Modnie ubrana, wyszczebiotana,
błękit ma w oczach, buzia szczuplutka...
Wszystko to można psu w dupę wsadzić
przez mały szczegół! Ona ma fiutka!

Może bym nawet na ciężkim fleku
mógł znieść zasady lecz hola! Stój!
A co to będzie gdy się okaże
jak jej być może ciut większy niż mój?

Więc na nic kształty ponętne wielce
bo z materiału już nic nie utkam
Nic to, że piersi jędrne i duże
po to to wszystko skoro ma fiutka?


przysłano: 25 lutego 2021 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
WIEJSKI TUNING
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca