zalety edukacji

Jacek JacoM Michalski

nie

a może

tak

 

chamowanie bez hamulców

to tylko nowi królowie życia

wiedzą

bez żadnych ograniczeń

nie tracą czasu na wątpliwości

 

króliki z kapelusza rozbiegły się po polu

szukają marchewki albo grzybków

jeden pies jak dwa dobermany

ktoś wyciął drogę w lesie

ostatnia strona księżyca

świadczy o niczym

 

ci którzy chcą się dzielić sobą

stoją w kolejce po zasiłek

efekt cieplarniany

ułatwia życie bezdomnym

 

więc jednak nie tak

buraki krzyczą

najgłośniej te pastewne

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 26 lutego 2021
anonim