Panie Ty widzisz

Ela Kwiecińska

Panie Ty widzisz

ja Krzyża się lękam jestem zbyt alaba

a bólu się boję

Ty też się lękałeś

wszak żyłeś ludzkim życiem

dlatego proszę

wesprzyj mnie swoją siłą

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 28 lutego 2021