kamień

Michał Polak

(Starość) jak kamień

Nie obchodzi ją już nic

Okryta patyną mchu

Strach i niechęć

My młodzi żyjemy

Na kamieniu góry

Wstawionej krzyżem

Nie obchodzi nas (nic)

Obchodzi wszystko

Żyjemy dla życia - żeby żyć

Na kamieniu starego świata

Dając z siebie wszystko

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Michał Polak
Michał Polak
Wiersz · 1 marca 2021
anonim
  • hopeless
    tendencyjny pozaliryczny zagadaniec skupiony na czynnościach ślinojęzykowizmu, co jest swojego rodzaju odautorską wizytówką _ cytat z Mithotyn

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Michał Polak
    Aktywista
    już nie będę mówił, w jakim łóżku zalęgły się pluskwy, jak mieszkałem w Warszawie

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    Nie karm tej pluskwy o nicku Mithril

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Michał Polak
    Ajtywista
    coś mi się wydaje, że niedługo dołączysz do aktywistów obecnej władzy

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Michał Polak
    Mithril
    poeto kto Cię kultury osobistej uczył?

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Mithril
    "Michał Polak dzisiaj, 13:55 zgłoś
    Mithril
    mnie czytają
    ciebie już nie"


    ...i kurwa na zdrowie! Chłopie! Żyj tym, paś się, napychaj i utwierdzaj, że masz audytorium równie elokwentne, jak nie przymierzając właśnie "ty".

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    pierdolenie dla Kopera

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Michał Polak
    Mithril
    mnie czytają
    ciebie już nie

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Mithril
    ...to jest bełkot z przyczynkiem na wzór, jak nie powinno się pisać.

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Michał Polak
    dziękuję

    · Zgłoś · 3 lata temu
Wszystkie komentarze