W cieniu kościelnej wieży

Ela Kwiecińska

W cieniu kościelnej wieży
jeszcze jakby trochę nieufna, nieśmiała
jeszcze jakby niedowierzając sama sobie
budzi się polska nadzieja
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 1 marca 2021
anonim
  • Konrad Koper
    Trafione - nie zatopione !!

    · Zgłoś · 3 lata
  • Mithril
    ...gusła i nadzieja

    · Zgłoś · 3 lata
  • Aktywista
    podobno nadzieja matką głupich
    a więc lipna pociecha

    · Zgłoś · 3 lata
  • Aktywista
    słaby Mithril2 marca 2021, 17:31

    zapodaj coś trollu ze swojej grafomanii, aby było śmieszniej

    · Zgłoś · 3 lata
  • Mithril
    "Aktywista
    Aktywista dzisiaj, 11:19 zgłośsłaby Mithril2 marca 2021, 17:31

    zapodaj coś trollu ze swojej grafomanii, aby było śmieszniej"

    ...cóż, chętnie bym coś wlepił, ale niestety nie dorastam tobie do pięt w pisaniu bredni, zatem tobie zostawiam plastron lidera - realizuj się!

    · Zgłoś · 3 lata
  • Aktywista
    spojrzałeś już w swoje odbicie w lustrze?
    tam zobaczysz arcydurnia

    · Zgłoś · 3 lata