falowanie

Yaro

już wiem

widziałem cię

jak drzewo widzi cień

 

wiatr i woda

cisną do brzegów otwartych ust

faluj ze mną po morzu życia

 

podobni a tak różni

w podróży w próżni

 

otuleni szalem

splecionym blaskiem gwiazd

 

na obłokach słów

płatki róż opadają

 

odpadamy w sen

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 2 marca 2021
anonim