cel

Yaro

jeśli żyjesz marzeniami
masz szczęścia pełne kieszenie

 

nic nie zmieniaj
prowadź myśli swoją ścieżką

 

Bóg na niebie się uśmiecha

las bukowy  echem rozmowy


czerpiesz nadzieję wprost ze studni

cel wyznaczony na horyzoncie wspomnień


błogosławiony jako człowiek słaby
życie tutaj wydaje się  martwe

 

a ty umierasz w fotelu

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 2 marca 2021
anonim