koniec udawania

Jacek JacoM Michalski

jesteś garbaty albo prosty

tylko w swojej głowie

ruch obrotowy

otwiera bramy parku

dzieci ze starych zdjęć

wciąż biegną i biegną

na przekór pamięci

 

kochamy ucha igielne

otwarte dla Hunów

bicz boży albo egzema

dotknie zezowatych

 

wizjonerów

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 2 marca 2021
anonim
  • Mithril
    "jesteś garbaty albo prosty
    tylko w swojej głowie

    ruch obrotowy otwiera bramy parku
    dzieci ze starych zdjęć wciąż biegną
    i biegną na przekór pamięci

    kochamy ucha igielne otwarte dla Hunów

    bicz boży albo egzema
    dotknie zezowatych wizjonerów"

    ...się myślę, że tak się

    · Zgłoś · 3 lata
  • Konrad Koper
    Zawikłany + -

    · Zgłoś · 3 lata
Usunięto 2 komentarze