Zmaganie

Konrad Koper

Dwóch panów przeciąga linę.

Jest ona naprężona.

 Oboje są zmęczeni, działają dwie siły.

 

„Ważny jest materiał czy chart ducha” ?

- Sportowcy walczą  na argumenty.

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 marca 2021
anonim