Literatura

gdy czekam (wiersz)

Yaro

kocham ciebie 

potrzebuję tak niewiele 

kilku słów słodki pocałunek 

 

wyczekiwania na spotkanie 

 

gdy wracasz

czekam z kwiatami 

tak niewiele gdy kochasz 

 

obok siebie 

zasypiamy nadzy 

 

ciepłem ciał rozgrzani 

dotykamy nieba rzęsami 

gwiazdy pod powiekami 

 

uciekasz szybko 

mówisz, że... 

ale to już było

czekam 

gdy ciebie nie ma

nie ma nieba


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 19 marca 2021, 18:47
Znane...
przysłano: 19 marca 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca