Wnętrze ducha

Konrad Koper

W lustrze odbija się lustro.

Są marzenia senne o śnie.

Okno otwiera się na inne okno.

                  …

Podróżując w głąb, chwytam „gwiazdy”.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 20 marca 2021
anonim