Literatura

zostało.... (wiersz)

Irena Świerżyńska

odpuść  sobie

zostaw lejce zła

 

pies i koń szybko wyczuje

już  -   kopyto drga

 

stój 

zatrzymaj

pomyśl 

 

odstaw bujne  loty

tylko moje gra

 

obok -  też jest dobrze miło

smacznie

 

ciepło siłę ma

 

 

 

 


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 marca 2021 (historia)

Inne teksty autora

Z tajemnicą ziarno rośnie...
Irena Świerżyńska
Czy podzieli...
Irena Świerżyńska
brzegi dwa
Irena Świerżyńska
Kiedyś przyjdzie...
Irena Świerżyńska
Na tym polu już są kwiaty
Irena Świerżyńska
Mrówka pokaże...
Irena Świerżyńska
Życie matki...
Irena Świerżyńska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca