zostało....

Irena Świerżyńska

odpuść  sobie

zostaw lejce zła

 

pies i koń szybko wyczuje

już  -   kopyto drga

 

stój 

zatrzymaj

pomyśl 

 

odstaw bujne  loty

tylko moje gra

 

obok -  też jest dobrze miło

smacznie

 

ciepło siłę ma

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 21 marca 2021
anonim