Polityczne

Konrad Koper

Szybko można zjeść ciastko ale nie pieczeń.

                          *

Mrówko nie atakuj słonia, choć jesteś waleczna.

                           *

Mowa olbrzymów.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 marca 2021
anonim