Tajemnice księżyca

Michał Polak

Podobno miesiączka to wymysł księżyca

Jego brak pozbawiłaby problemu kobiet

A co za tym idzie szereg problemów

Chciałbym zauważyć jednak

Nie mam dziś nic do powiedzenia

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Michał Polak
Michał Polak
Wiersz · 23 marca 2021
anonim