Orkiestry

Konrad Koper

Pierwszą orkiestrę:

lasów, strumieni, ptaków…

ubogaca druga- instrumentów.

Niestety trzecia orkiestra :

samochodów, maszyn…

zagłusza poprzednie.

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 marca 2021
anonim