Magiczna noc

Konrad Koper

Księżyc potęguje moc,

gwiaździstej, nieskończonej nocy.

Jesteś jej towarzyszką.

 

Blask pada na twe ciało,

rozpływasz się w cieniach.

Nie mogę określić twojej sylwetki ani twarzy.

 

Napełniają mnie emocje i czuję dreszcze.

Plącze się myśl : „ posiadasz niejedną naturę”.

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 26 marca 2021
anonim