milczenie jest złotem

jan kolmer

już brakuje mu tchu,

bezszelestnie się miota,

zakneblowane obawami,

me serce dosyć ma złota.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
jan kolmer
jan kolmer
Wiersz · 27 marca 2021
anonim