wszystko dobrze się układa
posprzątane w głowie
dobry czas
fakultety te co trzeba i być może
doktoraty wymościły gniazdko
nowe
może stołek też wysoki
tylko - coś uwiera w duszy
obok gorzkie leci
nie wie
nie zna
nie rozumie
swoje puste sądy rzuca
i kto
przytrzyma usta