Riotowskie ściery

Pog Champ

Ah wy ludzie z Riotu drogiego

CO

WY

ROBICIE...

Zamiast banować złych ludzi

to zawieszacie za "kys"

tak jak pewien zwis.

Pog Champ
Pog Champ
Wiersz · 28 marca 2021
anonim