Usiądź przy mnie

Ela Kwiecińska

Usiądź przy mnie
nie pytaj
skąd ten smutek
co przyszedł wraz z deszczem
daj mi tylko ciepłej herbaty
i bądź

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 29 marca 2021
anonim