się cię nie takoś wyrabiam

Lucky Person

lub jak nas weźmie w czasie

(nie) rzeczywistych podnieceń

cień czasu na pożądanie

to.....

co? no my

tak, my!

się uśmiejemy swoimi sokami

jedząc ten koktajl

z miłości ciał naszych

a potem

nie będzie miało znaczenia

bo każde potem jest bytem

trwania tego co rozumiemy

jak szczęście

jeśli to szczęście jest 

powodem że pytamy o potem

się stań

stań przy mnie

wstań się.

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 30 marca 2021
anonim