Panie Ty widzisz

Ela Kwiecińska

Panie Ty widzisz
ja krzyża się lękam
jestem zbyt słaba
a bólu się boję
 
Ty też się lękałeś
wszak żyłeś ludzkim życiem
dlatego proszę
wesprzyj mnie Swoją Siłą

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 1 kwietnia 2021
anonim