nara

Jacek JacoM Michalski

wolność kurwa wolność

mały chłopiec poucza

tak przynajmniej twierdzi

przechodzona gruzinka

mały chłopiec jest stary

miał wojnę jak heroinę

i o dziwo kocha synów

 

żadna bajka

proza życia obleczona w banał

 

jakby nie patrzeć

drwal dostał w mordę

leśniczy kopa

drzewa jeszcze rosną

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 2 kwietnia 2021
anonim