Przepis na życie

Ela Kwiecińska

Jest taki przepis na życie udane
sukces, pieniądze, uznanie
wielu chwyta go chciwie
i nawet nie pyta
czy jest to też przepis na szczęście?

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 13 kwietnia 2021
anonim