teraz

Jacek JacoM Michalski

ikony i plastikowe butelki

miota się nic w niczym

czyli widok spod oka

trzeba zaczynać od

od nigdy

a nowa jest super

dlatego śmiech drga swobodnie

przęsła są kratownicą

przepuszczają deszcz jak żetony

kasyno pod mostem kolejowym

vabank gra bez banku

z workiem gniecionych puszek

pod głową

sny będą prorocze

a zimno jeszcze bardziej mokre

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 14 kwietnia 2021
anonim