Róża

Konrad Koper

Magiczna róża wyrosła z żyznej gleby.

Ciągnie się  do księżyca i gwiazd.

Zahacza o wymarzoną krainę.

 

Nie zapomnijmy jednak, że korzenie są w ziemi …

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 kwietnia 2021
anonim