Bieg

Konrad Koper

Szybko biegnąc,

mijam rzeczy, sprawy…

podniecając się.

Ciekawość czeka na wielu drogach.

 

Wiecie dlaczego wolę biec,

zamiast iść ?

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 kwietnia 2021
anonim