Nie w każdym życiu znajdziesz czas
na kilka niedomkniętych chwil,
kiedy pod górę szczęście pchasz
a ono spada między łzy.
Nie w każdym szczęściu znajdziesz strach,
że w końcu przyjdzie to co złe...
Kiedy w najlepsze z dobrym grasz
diabeł anielską nuci pieśń.
Nie w każdej drodze drogę znasz
nie w każdą północ wrośnie mech
kiedy pod górę szczęście pchasz
to wiesz że żyjesz.Dobrze wiesz!