Wiersz obłąkany

Konrad Koper

Jestem twój.

Czytasz z mojej twarzy i ruchu rąk.

 

Raz jesteś groźna, raz uśmiechnięta.

Kręci się karuzela.

Bawisz się mną i jesteś kameleonem.

 

 Mam wrażenie, że posiadłaś moje myśli.

Czasem jestem słupem…

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 kwietnia 2021
anonim