żaluzje

Jacek JacoM Michalski

kubek kalendarz i ekran

mrówki omijają krople

one wiedzą

Maska na biurku dopełnia

brak sensu

dziwne są Cykle wody

pętla w pętli

nikt nie zawiśnie na tysiącu

splotów

 

ręce w kieszeniach

tak łatwiej

Macedończyk wznosi ostrze

 

cóż z tego

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 27 kwietnia 2021
anonim