Rozmowa

Natalia

Wiesz
Jestem zakochana

To takie uczucie
Coś skręca w środku
Miły dreszcz biegnie po plecach

I ten uśmiech
Gdy go widzę
Nie potrafię się smucić

I ta tęsknota
Sztucznie wypełniona pustka
Gdy jestem sama

I ta myśl
Że on tam jest
Że o mnie myśli

Piszę zielonym długopisem
Jestem zakochana

21 I 2002,
Wałbrzych
Natalia
Natalia
Wiersz · 25 lutego 2002
anonim