i piasek kolory zmienia

Irena Świerżyńska

tu ściana tam mur

skały i gruz

 

i błękit po niebie płynie

 

a  -  tam  taka była

 

okruchy

zostały

 

i piasek kolory zmienia

 

natura   -  też puder przynosi

 

i głębię odkryje

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 28 kwietnia 2021
anonim