więdną kwiaty

Yaro

kwiaty bez wody

 

 

ojej na balkonie samotne 

dzieci kwiaty na wiecznym głodzie 

usychają w palącym słońcu Woodstocku

 

na trawie ciało i w głowie lsd

 

we włosach wiatr i krótkie chwile 

intensywne życie 

za szybkie jak dla mnie

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 1 maja 2021
anonim