Rozmowa

Konrad Koper

Słów kilka wypowiadamy

i palimy fajki.

 

Lekki dym unosi się w powietrzu,

przybierając różne kształty.

Działa wyobraźnia.

 

Tytoniowa mgiełka jest przyprawą,

również dla ducha.

Faj- ni-e !

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 maja 2021
anonim