słowa z duszą

Irena Świerżyńska

dźwięk słowa i leci

 

posłuchaj  -  jak gra

 

wers drugi i trzeci i duch 

unosi

 

i oko bliskie się cieszy

 

i dusza do tańca się rwie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 3 maja 2021
anonim