Literatura

Waserwaga (wiersz)

n

 
 
Tu już jesteś ,tam gdzie trzeba.
To jest, niezależność przekaz w wierszach.
Sława poetów War i Sawa .
Manam już śpiewała dawno .
Że to co było jest już w tobie.
Krew na dłoni serca jego,
to kropelka wina, octu .
I się mamy wszyscy razem.
Trzymajmy kurs na tej wadze,
zero w przód i zero w tył,
jest Omega szala Wagą
 

 


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 maja 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca