Literatura

w moich oczach (wiersz)

Yaro

patrzysz na mnie
w moich oczach widzisz miłość
przepadły przeszłe dni

 

upadam na kolana
widzę zmęczony wzrok
dotyk twój znikł

 

pamiętam słowa a byłaś w nich śmieszna
byliśmy młodzi niegrzeczni

 

może tęsknisz może nie


ale ja wciąż wracam w miejsca gdzie brakuje nas

w moich oczach widzę wszystko
prócz zapachu naszych ciał

 

tak dawno było

nie tak dawno
kocham cię

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 maja 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca