szczęście za szczęścia

Sercem Ku Wiośnie

gdy tak wiruje świat

piaski omijają a tak

wspomnienia pozostają

wydostają z upragnienia

przenika to w każdy dach

i liście znów spadają a tuszują

poezji dodają konfirmacje

co i jak

nabrzmiewa

w otulonym śpiewa

 

Niebywałe enigmacie

doskonałe **

 

 

Dawid "Dejf" Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 9 maja 2021
anonim