To, jak należy się rozebrać, by je pokazać,
najpierw zapisz. Potem otwórz i się upewnij.
Zatem zdejmujesz wszystko, następnie oczy,
głowę, ciało, ręce, garści i palce.
(Teraz to robisz.).
I co my tutaj mamy? Ciuchy rzucone chaotycznie,
jedna skarpetka do góry nogami, majtki na stole;
bransoletka w kształcie leżącej ósemki
plus minus nieskończoność.
Dokąd zmierzałeś w tym pośpiechu? Uciekałeś?