Jestem przy tobie

Ela Kwiecińska

Jestem przy tobie
w deszczową pogodę
twój smutek
jest moim smutkiem
chcę ci dać tylko
promień światła
nadzieję

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 14 maja 2021
anonim