tęczowi

Yaro

ludzie bardziej tęczowi
słońce jasne gwiazda nieba
czarno białe kolory są wulgarne
pan i pani po prostu Wy
wymiary są orientacyjne

 

prawo Boże ma się nijak
czasy grzechu przeminęły
żyjmy idźmy na całość
po linie namiętności gorących
scenariuszy pornografii

 

witajcie w świecie
obcej ziemi bez wartości
bez słów zaprzeszłych

 

upada człowiek upada na
plażę pusto przed nami
za plecami echo niesie po lesie
czasy grzechu narodzin czarnej dziury

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 maja 2021
anonim
  • Yaro
    piękny kraj tylko ludzie kurwy

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    bzdety piszesz bez ładu i składu

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Yaro
    nic nie rozumiesz Aktywisto jak prosty leszczynowy kij

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    Republika była czarno-biała. I zdobyła uznanie. Żadna tęczowa kapela nie zaistniała na estradzie. W prostocie siła.

    · Zgłoś · 3 lata temu