tęczowi

Yaro

ludzie bardziej tęczowi
słońce jasne gwiazda nieba
czarno białe kolory są wulgarne
pan i pani po prostu Wy
wymiary są orientacyjne

 

prawo Boże ma się nijak
czasy grzechu przeminęły
żyjmy idźmy na całość
po linie namiętności gorących
scenariuszy pornografii

 

witajcie w świecie
obcej ziemi bez wartości
bez słów zaprzeszłych

 

upada człowiek upada na
plażę pusto przed nami
za plecami echo niesie po lesie
czasy grzechu narodzin czarnej dziury

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 18 maja 2021
anonim
  • Aktywista
    Republika była czarno-biała. I zdobyła uznanie. Żadna tęczowa kapela nie zaistniała na estradzie. W prostocie siła.

    · Zgłoś · 3 lata
  • Yaro
    nic nie rozumiesz Aktywisto jak prosty leszczynowy kij

    · Zgłoś · 3 lata
  • Aktywista
    bzdety piszesz bez ładu i składu

    · Zgłoś · 3 lata
  • Yaro
    piękny kraj tylko ludzie kurwy

    · Zgłoś · 3 lata