Bądź z nami Panie

Ela Kwiecińska

Bądź z nami Panie

Twoja obecność

przyniosła dziś nam pokoj

Choć czas tak niespokojny

Twoja obecność

przyniosła nam nadzieję

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 25 maja 2021