pogodziłem się z tym
nie pojadę skuterem na plażę
mówią że miłość morze obudzić
deszcz
staję się
upadam leżąc
nie będzie śladów
milimetry nie bolą
psychiatra poda zastrzyk
siostra Ratched
zrobi loda Indianinowi
taka terapia
za drzwiami bez klamek
jest prawdziwy świat
a jak nie
to nie